Melee weapon bug/error



  • :uglylaugh: :th_Mad:ughghgh, whenever i pull out a good old melee weapon, i become discouraged. they always appear to be a pistol, but then quickly it turns back into a melee weapon. also, it says ‘scripted weapon’ instead of ‘plank’ or ‘shovel.’ does anybody know how to fix this? i tried re-installing gmod but this didnt help. i tried getting help from zinco, but nothing worked. so, SOMEBODY FUCKING HELP ME, IM TIRED OF THIS SHIT. that is all.



  • :uglylaugh: :th_Mad:ughghgh, whenever i pull out a good old melee weapon, i become discouraged. they always appear to be a pistol, but then quickly it turns back into a melee weapon. also, it says ‘scripted weapon’ instead of ‘plank’ or ‘shovel.’ does anybody know how to fix this? i tried re-installing gmod but this didnt help. i tried getting help from zinco, but nothing worked. so, SOMEBODY FUCKING HELP ME, IM TIRED OF THIS SHIT. that is all.



  • weird, i have no idea why it put those random emoticons there.



  • That was happening to me for a while… But then it …went away! Did you do a 100% clean re-install? you could just change your steamccountname/garrys mod/garrys mod folder to something like garrymod1 and it will make a fresh one for you… Id try it…



  • The same thing happens to me, the only melee weapon that works is the carpenters hammer, and the rest are scripted weapons.  But i just learned to deal with it and don’t notice anymore.



  • I already tried that but it fucked up my garry’s mod.



  • @Bloodhollow:

    That was happening to me for a while… But then it …went away! Did you do a 100% clean re-install? you could just change your steamccountname/garrys mod/garrys mod folder to something like garrymod1 and it will make a fresh one for you… Id try it…

    okay cool this fixed everything



  • Yes, i know. But it actually did fuck up gmod for me and wouldnt let me do shit. But fuck it, it’s fixed now.


Log in to reply
 

7
Online

11023
Users

15276
Topics

297664
Posts

Looks like your connection to NoXiousNet was lost, please wait while we try to reconnect.